Layra_Boyer_2

La historiadora de l’Art Laura Boyer s’incorpora al museu per a realitzar les seues pràctiques curriculars

La setmana passada es va incorporar al Museu Dámaso Navarro la jove historiadora de l’Art noveldense Laura Boyer Garrapiso, qui està realitzant un Màster Propi de la Universitat de València en Anàlisi i Autenticació d’Obres d’Art. Laura va decidir realitzar les pràctiques curriculars en el nostre museu ja que coneixia les instal·lacions i les nostres activitats i va pensar que podria traure un bon aprofitament professional del temps que passe amb nosaltres. Durant els seus estudis a València va realitzar una sèrie de cursos de formació de la Col·lecció Martínez Guerricabeitia de la UV com: English for Art Historians i Introducció al Mercat de l’Art.

Laura vol enfocar les seues pràctiques cap a la conservació i la protecció del patrimoni històric i cultural mitjançant la correcta catalogació de les obres, per a això té experiència a nivell de pràctiques curriculars realitzades durant el grau en Història de l’Art en el Col·legi Major Rector Peset, fent les tasques habituals en gestió de Patrimoni cultural.

Actualment està opositando per a accedir al cos superior tècnic d’administració cultural de l’Administració de la Generalitat amb la finalitat d’accedeix a un lloc de treball com en Conservadora de Museu.

Benvinguda al museu Laura!

Añadir un comentario

You must be logged in to post a comment