ACTIVITATS
PROGRAMADES

ACTIVITATS
PROGRAMADES


Horaris i Activitats Programades

Horaris i Activitats Programades

 • Com fem any rere any us convidem a participar amb nosaltres en les XXIII Jornades de Portes Obertes del Patrimoni Petrerí, que es celebrarà el pròxim cap de setmana del 12 i 13 de setembre. A més, en aquesta ocasió comptem amb dues activitats culturals els dies 10 i 11 de setembre que seran el preàmbul de les nostres jornades. Malgrat les circumstàncies produïdes per la COVID-19, destacarà l’exhibició d’esgrima històrica i l’activitat didàctica a la sala noble del castell o l’exposició a l’aire lliure “Art al Balcó”.Dijous 10 de setembre, a les 20 h, en el Centre Cultural, es presentaran les actes del congrés La Guerra Civil a les comarques del Vinalopó 80 anys després: Patrimoni i memòria, realitzat l’any passat i que ha publicat la Universitat d’Alacant amb la col·laboració de l’Ajuntament de Petrer, sent l’editor Pedro Payá, director de la Seu Universitària de Petrer.

  Divendres 11 de setembre, a les 20 h i també en el Centre Cultural, es presentarà per part de l’equip tècnic el projecte d’investigació arqueològica titulat El territori de Bitrir/Petrer (X-XV). Cap als orígens d’un paisatge medieval (Petrer, Alacant), on es pretén conéixer millor el període medieval del terme municipal de Petrer, centrant l’activitat patrimonial en la rambla de Puça.

  Dissabte 12 i el diumenge 13 de setembre, d’11 a 14 i de 18 a 21 h, en el centre històric de Petrer, es desenvoluparan les Jornades de Portes Obertes del Patrimoni Petrerí que, en aquesta ocasió i per motius de la COVID-19, es realitzaran passes cada 30 minuts amb un aforament màxim de 8 persones.

  Tots dos dies es podrà gaudir del taller didàctic a la sala noble del castell i dins de l’horari indicat. A més, el dissabte al matí, d’11 a 13 h, a l’esplanada del castell, tindrà lloc l’exhibició d’esgrima de la mà de la Sala d’Armes Elda-Petrer i, d’altra banda, a les 12 h i a les 19 h, començarà una visita guiada per l’exposició “Art al Balcó” i, a la nit, a les 21 h, a l’Església de Sant Bartolomé podrem gaudir l’orquestra Iberian Folk Ensemble de guitarra clàssica.

  Diumenge 13 es realitzarà una ruta pels grafitis del centre històric a les 11 h i a les 18 h finalitzant en l’espectacular grafiti realitzat per Doble 13 per a ArtenBitrir en l’edifici de la Telefónica.

  Us esperem!

 

“Tallers didàctics i recreacions històriques”