captura pantalla

Una pantalla tàctil permetrà visitar les Cases-Cova des del Museu Dámaso Navarro

La setmana passada, el personal del museu Dámaso Navarro de Petrer va incorporar en col·laboració amb l’empresa AeroFoto360 una pantalla tàctil en la part d’etnologia de la col·lecció permanent. Amb aquesta podrem realitzar una visita virtual a les Cases-Cova de la muralla del Castell de Petrer sense necessitat de desplaçar-se a dalt. D’aquesta forma, el públic en general i les persones amb mobilitat reduïda, que d’una altra forma no hagueren pogut gaudir i conèixer aquest bé patrimonial, podran realitzar una visita des de la comoditat d’un museu accessible i totalment equipat. D’aquesta forma, el museu Dámaso Navarro contínua amb la seua aposta decidida per a millorar el seu discurs expositiu, afegint nous elements que afigen més interactivitat i accessibilitat al patrimoni cultural la nostra localitat.

La pantalla tàctil incorpora un mini ordinador carregat amb un programari que simula un recorregut per les dependències de les cases-cova en les seues diferents dependències. Les fotografies estan realitzades en 360 graus, per la qual cosa el visitant podrà albirar tots els racons i objectes de les cases-cova dirigint la direcció de la vista amb el seu dit. En total es podran visualitzar les 20 dependències d’aquest bé patrimonial, guiats en tot moment pel pla del mateix i diferents cursors que apareixeran en la pantalla per a guiar al visitant virtual. Un recorregut virtual en 360è que ja pots gaudir a la teua casa des d’aquest enllaç.

Com sabem que un vídeo explica més que mil paraules, us deixem al nostre becari Iván Hernández que us explique aquest element:

Añadir un comentario

You must be logged in to post a comment