Archivo_Art_al_balco_Petrer_2023-3-1440x1080

Hui comença Artalbalcó 2024 convidant als artistes petrerenses a participar en aquesta singular exposició

El regidor de Cultura i Patrimoni, Fernando Portillo, i la coordinadora de Artalbalcó a Petrer, Isabel Navarro, han anunciat l’obertura del termini d’inscripció per a tots aquells artistes de Petrer que vulguen participar en l’edició de 2024. Aquesta serà la 6a edició que se celebra a la nostra ciutat.

L’equip del Museu Dámaso Navarro novament serà l’encarregat de col·laborar en els preparatius perquè puguem veure als balcons del centre històric, durant les Jornades de Portes Obertes del Patrimoni Petrerense de setembre, els llenços de realitzats per pintors de diferents localitats.

Aquesta exposició itinerant comença al juliol en Munera i posteriorment recorrerà els centres històrics de Biar, Almansa, Petrer, Aiora i Elda.

Les persones de Petrer interessades podran inscriure’s fins al 23 de març dia per diferents mitjans: de manera presencial en les instal·lacions del Museu Dámaso Navarro en horari de matí, per email museo@petrer.es, per whatsapp en el 664 41 35 14, o per les nostres xarxes socials (Instagram – Facebook).

Archivo_Art_al_balco_22-2-scaled-1200x675

Añadir un comentario

You must be logged in to post a comment