Archivo_huella_bebé

Més de 1.100 persones visiten l’exposició “L’empremta de Roma a Petrer” en el seu primer mes

Des de la seua inauguració el passat 9 de febrer, més de 1.100 persones ja han visitat l’exposició temporal del Museu Dámaso Navarro “L’empremta de Roma a Petrer. Les excavacions de Vila Petraria en la plaça de Baix”, mostra a través de la que la regidoria de Cultura i Patrimoni pretén posar en valor les restes arqueològiques trobades entre 2021 i 2023 en la plaça de Baix.

En concret, l’exposició ha rebut la visita de prop de 900 adults i una mica més de 200 menors a través de visites organitzades amb els centres escolars del municipi que, a més de visitar el Museu de Petrer, de la mà de l’Oficina de Turisme, també coneixen uns altres dels monuments d’interés del municipi.

Des de la direcció del Museu han volgut destacar la bona acceptació de l’exposició i l’alt grau de satisfacció dels visitants, tenint en compte que, entre les peces exposades, selecció d’entre els més de 8.000 fragments i peces trobats durant l’excavació, crida l’atenció un fragment de part del mosaic geomètric pertanyent als banys privats de la vila.

A més del taller de mosaics per a públic familiar realitzat coincidint amb la inauguració de l’exposició, el Museu té previst un complet programa d’activitats amb visites guiades, tallers i conferències per als mesos en què estarà oberta aquesta exposició.

Tags: No tags

Añadir un comentario

You must be logged in to post a comment