AyudaTurismeValencia-QCalidad_1

El Museu rep una subvenció de Turisme Comunitat Valenciana per a la Q de Qualitat Turística

Divendres passat el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana publicava la resolució del president de Turisme Comunitat Valenciana, amb la concessió de les ajudes a les entitats locals dirigides a la millora i la competitivitat dels recursos i destinacions turístiques de la Comunitat Valenciana, entre les quals es trobava Petrer.

Al costat de la important dotació rebuda per la Tourist Info de Petrer, el Museu Dámaso Navarro també va rebre una ajuda per a obtindre la certificació de qualitat turística, en concret la norma UNE 302002. Museus per a garantir l’excel·lència de la prestació dels serveis que s’ofereixen als visitants, tant en la pròpia visita al museu com en les activitats que oferim en el museu.

El cost d’adherir-se al programa de qualitat turística que atorga l’Institut de Qualitat Turística Espanyola (ICTE) i els honoraris de l’auditoria per una empresa homologada sumen 1.597,45 €, obtenint l’Ajuntament de Petrer el 50% d’aqueixa quantitat. A més, també s’ha sol·licitat la nova certificació creada pel ICTE denominada Safe Tourism, en la qual se certifica que les institucions que la tinguen compleixen amb les condicions de prevenció òptimes en aquesta situació d’emergència sanitària.

Actualment són molt pocs els museus a nivell estatal que compten amb aquesta marca de qualitat, i a la nostra província sol la tenen el MARQ, el Museu Valencià del Paper de Banyeres de Mariola, i el Museu de Cantereria d’Agost, encara que esperem que a final d’any, també el Museu Dámaso Navarro puga comptar amb ella.

Añadir un comentario

You must be logged in to post a comment