mosaico Safe tourism

El Museu Dámaso Navarro obté el segell de garantia “Safe Tourism” com a espai segur

El Museu Dámaso Navarro de Petrer acaba de rebre el segell de garantia “Safe Tourism”, certificació que li acredita com un lloc segur per als visitants en matèria sanitària.

Es tracta d’una certificació que atorga el ICTE (Institut per a la Qualitat Turística Espanyola), organisme creat per les associacions empresarials del sector turístic destinat, entre altres fins, al desenvolupament, manteniment i  promoció  d’un sistema autoregulat de gestió de la qualitat adaptat a aquest sector. L’obtenció d’aquesta certificació està subvencionada per Turisme Comunitat Valenciana.

El regidor de Cultura i Patrimoni, Fernando Portillo, ha volgut posar en valor la gran faena que s’està fent per part de tot el personal de la regidoria en general i del museu en particular, “especialment en aquests temps complicats en els quals la cultura ha sigut una de les més afectades quant a limitacions i restriccions”.

Portillo ha recordat que “a Petrer, quasi des del primer moment d’aquesta crisi sanitària, teníem clar que havíem de continuar apostant per la cultura i per fer costat als nostres artistes locals, però també teníem clar que l’havíem de fer extremant les mesures de seguretat i higiene. Aquesta certificació obtinguda pel museu demostra l’esforç que hem fet per a comptar amb una cultura segura a Petrer”.

El Museu Dámaso Navarro, des de començaments d’any, està aplicant els protocols de qualitat UNEIX 302002: 2018 “Museus. Requisits per a la prestació del servei de visites” i també pot veure’s recompensat amb l’obtenció de la marca “Q Qualitat Turística” per a acreditar l’excel·lència de l’espai museístic de Petrer.

Añadir un comentario

You must be logged in to post a comment