2020_10_26_FaseIII_obras_Museo1

L’alcaldessa de Petrer visita les obres de la Fase III del Museu Dámaso Navarro

Ahir al matí, Irene Navarro, alcaldessa de Petrer, va visitar el museu al costat del director del mateix per a conéixer l’estat de les obres de la Fase III, que culminaran el renovat Museu de Petrer. També estava previst que ens acompanyara el nostre regidor de Cultura i Patrimoni, Fernando D. Portillo, però al final no ha pogut estar amb nosaltres.

Aquesta última fase, que compta amb un pressupost d’uns 130.000 euros, finançats per la Diputació d’Alacant a través de les inversions financerament sostenibles, suposa la finalització de la sala d’exposicions temporals, l’espai multifuncional per a realitzar allí activitats variades, incloses els tallers didàctics per a escolars, unes condícies i despatxos i sales tècniques per a l’equip del museu. A més, les obres també contemplen el revestiment de la façana nord de l’edifici, l’orientada a l’autovia.

En la roda de premsa, tant l’alcaldessa com el director, han mostrat la seua satisfacció per l’avanç de les obres amb la confiança que estiguen finalitzades a mitjan
desembre, i poder planificar per a 2021 una programació variada que tinga com a eix central la història i el patrimoni de Petrer, sempre que la situació sanitària així ho permeta.

Añadir un comentario

You must be logged in to post a comment