subv2

El museo Dámaso Navarro llevará a cabo una serie de mejoras en sus instalaciones y despide la exposición “Lo Sagrado hecho Arte”

El Museu arqueològic i etnològic Dámaso Navarro de Petrer ha rebut una nova subvenció de 7.475€ dins de la convocatòria per a museus permanents i col·leccions museogràfiques de la Comunitat Valenciana. Això suposa un impuls per a continuar millorant i actualitzant un museu que volem que continue sent referència dins de la Comunitat Valenciana.

El projecte presentat per Petrer a aquesta convocatòria de subvencions compta amb diverses actuacions de millora. Aquesta subvenció contempla una millora de la il·luminació d’algunes vitrines de l’exposició permanent, la realització de noves maquetes i reproduccions en 3D relacionades amb els nous descobriments en el jaciment arqueològic de Vila Petraria que van finalitzar el mes d’abril. Finalment, també es procedirà a restaurar l’algepseria islàmica de principis del segle XIII que va aparéixer en les excavacions en Puça dins del projecte “Territori Bitrir” dut a terme durant el mes d’octubre de l’any passat. Una vegada acabats els treballs de restauració aquesta peça passarà a formar part de la nostra exposició permanent en els pròxims mesos.

Última setmana de “El sagrat fet art”

Des del museu també us recordem que l’exposició temporal “El sagrat fet art”, que alberga el patrimoni litúrgic de la Parròquia Sant Bertomeu Apòstol de Petrer tancarà les seues portes aquest pròxim diumenge, per la qual cosa us animem als qui encara no l’hàgeu visitada aprofitar els últims dies. Durant la següent setmana començaran els treballs de desmuntatge i preparació de la nova exposició temporal que presentarem al mes de setembre dins de les activitats de la XXVI edició de les Jornades de portes obertes del Patrimoni.

Añadir un comentario

You must be logged in to post a comment