Conferencia Miguel Ángel guill 1

Un divendres carregat d’activitats: Art al Balcó 2023 i Conferència de Miguel Ángel Guill: Petrer, una vila del Comtat d’Elda (s. XVI)

Divendres passat 31 de març, el Museu Dámaso Navarro va ser l’escenari de dues activitats que posen de manifest el compromís del poble de Petrer amb la seua cultura.

En primer lloc, a les 17.30 va tindre lloc una reunió informativa sobre la nova edició de Art al Balcó de l’any 2023. En ella, els participants van poder conéixer la manera en la qual es desenvoluparà aquest certamen que se celebra a Biar des de fa deu anys i que a Petrer compleix enguany la seua cinquena edició. Els participants, també van poder recollir els llenços per a començar a elaborar unes obres que tornaran als balcons del centre històric de Petrer a principis de tardor.

Seguidament, a les 19.30 es va celebrar una conferència a càrrec de l’investigador Miguel Ángel Guill Ortega amb el títol Petrer: Una vila del comtat d’Elda (s. XVI). En aquest acte, organitzat per AMUDANA l’autor del llibre Carlos Coloma. Un eldense nascut a Alacant va desgranar els secrets del passat de la Vila durant el segle XVI, moment en el qual la família Coloma es va convertir en propietària d’aquestes terres.

Añadir un comentario

You must be logged in to post a comment