Talleres navidad MDN - web

Tallers familiars nadalencs relacionats amb la història romana i medieval en el Museu Dámaso Navarro

Enguany, dins de les activitats de DIDARQ, el 26 i 27 de desembre, en el Museu Dámaso Navarro, es realitzaran dos tallers familiars dedicats a la celebració de Nadal en el passat aprofitant les vacances escolars.

En concret el del dimarts 26 de desembre, entre les 11.30 i les 13.30 h, se centrarà en les Saturnals romanes una festa important anterior a les celebracions cristianes que coincidia amb el solstici d’hivern i que se celebrava en els dies previs al 25 de desembre. En el taller els més xicotets aprendran les similituds i diferències existents entre totes dues celebracions, la romana i l’actual, i realitzaran manualitats relacionades amb aquesta festa.

I el dia 27 de desembre, en el mateix horari, entre les 11.30 i les 13.30 h, el taller didàctic es dedicarà a la celebració de Nadal en l’Edat mitjana, coneixent els costums que tenien les famílies per a festejar aquests dies tan assenyalats com era el naixement de Jesús i elaborant manualitats perquè se les emporten a casa.

Els tallers són gratuïts i per a participar en un o en els dos hi ha dos torns: a les 11.30 i a les 12.30, i has d’inscriure’t prèviament en el whatsapp del Museu Dámaso Navarro 664 41 35 14 o en les nostres xarxes socials, ja que les places són limitades. Aquests tallers s’inclouen en els tallers DIDARQ subvencionats pels Plans Corresponsables de la Generalitat Valenciana.

Tags: No tags

Añadir un comentario

You must be logged in to post a comment