Art_al_balcó_01

S’ha inaugurat l’exposició Art al balcó en el centre històric de Petrer

Ahir dia 4, a les 19 h en la plaça de Baix, es va inaugurar l’exposició d’art a l’aire lliure Art al Balcó. Romandrà als carrers i places més representatives del centre històric fins al 20 de setembre. Durant aquest temps, tant veïns com visitants, podran vagarejar per la plaça de Baix, la plaça de Dalt, carrer Major, carrer La Font, carrer Julio Tortosa  i carrer Rector Bartolomé Muñoz a la recerca dels 57 llenços que decoren els nostres balcons. Una iniciativa que ha sigut possible portar a Petrer gràcies a la coordinació d’Isabel Navarro, de l’Associació La Casica de l’Artista d’Elda-Petrer, i a la col·laboració de Moviment Pintura Biarense.

La iniciativa va començar en 2014 a Biar gràcies al Moviment Pintura Biarense, donant lloc a una exposició itinerant en la qual a poc a poc es van anar unint artistes d’una desena de municipis adjacents i d’altres localitats. El muntatge de la mateixa l’ha organitzat l’equip del Museu Dámaso Navarro comptant també amb la col·laboració de la Regidoria de Serveis Generals de l’Ajuntament de Petrer.

Les persones que vinguen a gaudir d’aquesta exposició també podran votar la seua obra favorita en la Tourist Info (Plaça de Baix, 10) en horari de 10 a 14 h, de dilluns a diumenges i en horari especial el cap de setmana de les jornades de portes obertes, i participar en el sorteig d’un producte turístic que ofereixen els nostres companys de Turisme. Per a més informació, poden preguntar en el Museu Dámaso Navarro o Tourist Info en el seu horari habitual o pels canals de comunicació habituals.

Añadir un comentario

You must be logged in to post a comment