FOTO_ Aělvaro Ruiz Paredero-2

Nova ruta cultural: grafitis del centre històric de Petrer

Diumenge que ve 24 de novembre, a partir de les 11h en la plaça de Baix, donarà començament una nova ruta cultural pel nostre centre històric que posarà en valor obres d’art amb les quals convivim diàriament i a les quals, a vegades, no prestem l’atenció que requereixen: els grafitis.

En aquesta ruta, dissenyada per Lola Vidal Verdú, estudiant del Grau d’Humanitats de la Universitat d’Alacant que va fer les seues pràctiques en el Museu Dámaso Navarro el juny passat, recorrerem algunes de les més significatives obres d’art urbà de la nostra localitat. Obres artístiques, realitzades a base de pinzell i esprai, van ser creades dins de les activitats de ArtenBitrir. Lola Vida, la qual havia realitzat un estudi sobre l’art urbà de Petrer, va plantejar a la Regidoria de Cultura i Patrimoni la possibilitat de realitzar aquesta ruta per a explotar el potencial cultural, artístic i turístic d’aquestes obres.

La ruta, organitzada pel Museu Dámaso Navarro i la Regidoria de Cultura i Patrimoni de Petrer, serà lliure i gratuïta, amb una duració estimada d’1 hora 30 minuts, amb eixida a les 11h des de la plaça de Baix. En aquesta, es visitaren 8 grafitis artístics i monumentals que decoren algunes dels nostres carrers i places més emblemàtiques. Per a més informació, consulta amb el museu a través dels canals habituals de contacte.

Añadir un comentario

You must be logged in to post a comment