IMG20230612134223

Lucía Contreras inicia les seues pràctiques al Museu Dámaso Navarro

Lucía Contreras s’incorpora al Museu com alumna de pràctiques.

La setmana passada es va incorporar Lucía Contreras com alumna de pràctiques curriculars del Museu Dàmaso Navarro de Petrer.

Lucía, que resideix en Petrer, va realitzar el Batxiller humanístic al IES Paco Mollá, i actualment està finalitzant el Grau de Història de l’Art a la Universitat de València. Ha decidit aprofitar aquesta oportunitat per a col·laborar amb la història del seu poble, al qual està molt unida desde xicoteta. Al mateix temps, realitza el TFG sobre “Els dibuixos de Pinazo”, tema poc tractat a pesar de la gran producció de dibuixos de l’artista. Amb aquest tema, també trobem la seua gran passió per la pintura moderna valenciana.

Entre els seus interessos resideix la història, l’arqueología, particularment desde l’àmbit de la restauració, així com la museologia i el patrimoni. També sent gran devoció pel patrimoni inmaterial i aquell lligat a les festivitats locals, en especial a les festes de Moros i Cristians de Petrer, en les quals participa amb la comparsa Berberiscs.

Entre les activitats que desenvoluparà, es troben les d’ajudar amb les labors del museu, i participar en les activitats que aquest ens ofereix, recerca e inventariat de les peces de la pinacoteca, visites guiades i tallers.

Benvinguda Lucía, estem encantats de rebret en el museu!

Añadir un comentario

You must be logged in to post a comment