dav

El museu incorpora noves reproducccions per a millorar el recursos didàctics

La didàctica és una de les funcions més importants que es realitzen des del museu, ja que gràcies a ella som capaços de fer arribar la història i coneixement que generem a tots els públics.

El Museu Dámaso Navarro ofereix anualment una sèrie d’activitats, maletes i tallers didàctics als centres educatius de la localitat amb l’objectiu de complementar i reforçar els coneixements que adquireixen a l’aula, així com visibilitzar entre els més joves el patrimoni arqueològic i etnològic de Petrer. Per això, amb l’afany d’oferir un servei de qualitat que ens caracteritza, hem millorat els recursos d’algunes de les nostres maletes i tallers incorporant noves reproduccions de peces arqueològiques. Es tracta d’un bol de Terra Sigillata hispànica (ceràmica de luxe d’època romana), un ungüentario romà i un ganivet de sílex i mànec d’asta de cérvol d’època prehistòrica.

Gràcies a aquestes noves incorporacions, les alumnes i alumnes als quals any rere any realitzem aquest tipus d’activitats podran fer-se una idea més completa de la manera de vida en època clàssica i en la Prehistòria, així com conéixer en profunditat els rituals funeraris típics en cadascuna de les èpoques gràcies, per exemple, a les maletes de la mort a Roma i Un viatge sense retorn, el món funerari en l’antiguitat.

Añadir un comentario

Tu correo electrónico no será publicado. Los campos requeridos están marcados