Renovación_marca_Q_Calidad_turística_Museo_Dámaso_Navarro_Petrer_1

El Museu Dámaso Navarro renova la Q de qualitat turística per quart any consecutiu

Per quart any consecutiu, el Museu Dámaso Navarro de Petrer ha aconseguit la renovació de la marca Q de Qualitat Turística, sent un dels pocs museus en tota Espanya que conten amb aquest sellell de qualitat. 

Així mateix, amb la renovació d’aquesta marca, es posa en valor la excel·lència del servici d’atenció als visitants del Museu, el seu contingut, les infraestructures i la gestió que du a terme l’equip que treballa al Museu. 

Des de que a l’any 2020 l’Institut de Qualitat Turística Espanyola (ICTE) va otorgar al Museu de Petrer el primer reconeixement com a organització que reunix els requisits exigits a la Norma “UNE 302002:2018: museos”, el Dámaso Navarro l’ha renovat anualment tras passar una auditoría externa que verifica que el servici al visitant té la qualitat per a contar amb aquest reconeixement centrat en la vertient del turismte cultural. 

El director del Museo, Fernando E. Tendero, ha subratllat que “tot aixó significa un reconeixement a llabor que diariament duem a terme des de l’equip de persones que treballem ací per a presentar de manera didàctica, atractiva i accesible el n0stre valiós i variat passat”. Per al director, “la satisfacció que expresen els visitants quan acaben la seua passetjada ens anima a continuar per aquesta linia de treball”. 

Cap recordar que el Museu Dámaso Navarro té les portes obertes de dimarts a diumenge de 11:00 a 14:00, amb entrada gratuïta. 

Añadir un comentario

You must be logged in to post a comment