Taller_paleo_fin_2

Aquest diumenge acomiadem l’exposició “Cuidar, guarir, morir” amb un taller didàctic familiar

Diumenge que ve 22 d’agost acomiadem l’exposició “Cuidar, guarir, morir. La malaltia llegia en els ossos” que des del mes de març hem mostrat a la sala d’exposicions del Museu Dámaso Navarro. La mostra organitzada per l’Institut Universitari d’Investigació en Arqueologia i Patrimoni Històric (*INAPH) de la Universitat d’Alacant i el propi Museu de Petrer, ha sigut visitada per centenars de persones i per grups d’estudiants durant el curs escolar. A més, també s’han realitzat activitats complementàries com una conferència de la comissària de l’exposició, la doctora en Història M.ª Paz de Miguel, rutes als cementeris històrics de Petrer, visites guiades, i tallers didàctics als escolars dels centres educatius de Petrer.

Per a clausurar l’exposició s’ha planificat un taller familiar organitzat per l’equip del museu en el qual els més xicotets i majors podran experimentar l’excavació d’una urna funerària i la metodologia emprada pels professionals de l’arqueologia i paleopatologia a l’hora d’obtindre totes les dades possibles d’aquesta mena d’enterrament.

Per a això el diumenge 22, es faran dos torns d’una hora aproximadament, un a les 11.30 h i un altre a les 12.30 h, d’accés lliure i gratuït i aforament limitat per a complir amb les mesures sanitàries. Si estàs interessat a participar en aquest, pots reservar la teua plaça en el següent email: museodamasonavarro@gmail.com o en les nostres xarxes socials. També pots acudir directament a les instal·lacions del museu al carrer La Font, 1, al costat de la plaça de Baix i participar sempre que queden urnes lliures.

Añadir un comentario

You must be logged in to post a comment