personal2019 copia

Gràcies a les persones que han format l’equip del Museu Dámaso Navarro en aquest històric 2019

Sens dubte el 2019 que estem deixant serà recordat per ser l’any de la renovació del Museu Dámaso Navarro en les noves instal·lacions del carrer La Font, gràcies a la iniciativa de l’equip de govern de l’Ajuntament i a la col·laboració imprescindible de la Diputació d’Alacant a través de la Fundació CV MARQ.

I no podem deixar de recordar a les 7.581 persones que han visitat el museu en aquests mesos, i aquelles que han treballat en el mateix i sense les quals no haguera sigut possible desenvolupar aquest nou i sorprenent espai museístic i les variades funcions que fan del Dámaso Navarro una institució reconeguda en el nostre àmbit professional.

La seua incorporació s’ha produït per diferents vies i la seua duració també ha sigut variada. Així, Iván Hernández es va incorporar al museu al gener gràcies a ser el beneficiat de la beca de formació anual. Una altra estudiant de la Universitat d’Alacant que va triar al Dámaso Navarro per a realitzar les seues pràctiques curriculars del grau d’Humanitats va ser Lola Vidal, a durant una mica més d’un mes a mitjan any. Des de finals de l’any 2018 i durant sis mesos, gràcies al programa EMCORP al qual es va acollir l’Ajuntament de Petrer, vam poder comptar amb l’arqueòloga Ruth Falcó. I des d’octubre d’enguany, gràcies al programa EMCUJU, comptem amb el també arqueòleg Ismael Carratalá que estarà vinculat al museu fins a octubre de l’any 2020.

Raquel Sáez i Eva María Navarro van formar part del museu per a realitzar les pràctiques formatives del curs del *LABORA (antic SERVEF) “Promoció turística local i informació al visitant”.

Finalment, no podem oblidar-nos de *Proce Martínez, Mari Ángeles García, i de nou amb Raquel Sáez, els qui tots els caps de setmana, tant en el museu com el castell i cases-cova de la muralla, reben i guien als visitants per a transmetre’ls la interessant història del nostre passat i les característiques dels monuments.

En el transcurs de la seua estada han demostrat la seua professionalitat i bon fer en totes les labors encomanades, bé en investigació, conservació i divulgació del nostre patrimoni.

Añadir un comentario

You must be logged in to post a comment