Conferencia Los Guerreros de Xi´an_Forn_Cultural_Petrer (1)

El proper 22 de setembre, l’associació AMUDANA organitza al Forn Cultural una conferència sobre “El llegat de les Dinasties QIN y HAN, China. Els Guerrers de Xi´an” del MARQ

La conferència tindrà lloc el proper divendres 22 de setembre a les 19 hores al Forn Cultural (plaça Fco. López Pina). 

La màgia i majestuositat dels Guerrers de Xi’an, que actualment s’exposen al MARQ d’Alacant, s’abordarà amb profunditat en una conferència a Petrer organitzada per l’Associació Amigues i Amics del Museu
Dámaso Navarro (AMUDANA).

La xarrada es celebrarà aquest pròxim divendres, 22 de setembre, a les 19 h. en el Forn Cultural (plaça Fco. López Pina) i té com a objectiu aprofundir en el viatge darrere de l’arribada i gestió d’una de les exposicions més icòniques que Espanya ha vist en els últims anys.

De la mà de Teresa Ximénez De Embún, de la Fundació C.V. MARQÁngel Rocamora Ruiz, de Rocamora Diseño i Arquitectura, la conferència girarà entorn de la concepció i el disseny de l’escenografia d’aquesta exposició que ja ha meravellat a més de 125.000 visitants al MARQ.

L’impacte cultural i la transcendència de l’exposició “El llegat de les Dinasties QIN i HAN, la Xina. Els Guerrers de Xi´an”; han sigut de tal magnitud, que l’associació petrerense ha organitzat aquesta ponència perquè els assistents puguen conéixer els detalls i desafiaments que van envoltar la seua concepció i muntatge.

 

 

Añadir un comentario

Tu correo electrónico no será publicado. Los campos requeridos están marcados