IMG-20211211-WA0017

El museu va participar en Gandia en les VI Jornades de Museus de la Comunitat Valenciana

El dia 10 i 11 de desembre, Gandia va prendre el relleu de Petrer en la celebració de les VI Jornades de Museus i Col·leccions Museogràfiques Permanents de la Comunitat Valenciana. Així, en el palau ducal de Gandia es va parlar sobre el tema central de les jornades plantejat pels organitzadors: els museus i la investigació. En les dues intenses jornades es va parlar sobre la nova llei de patrimoni i de la labor d’investigació que es fa en els museus i col·leccions, en conferències, tallers i en taules redones, amb una variat i ampli intercanvi d’opinions entre els ponents i el públic assistents.

El Museu Dámaso Navarro va participar en el taller titulat “Col·laborar per a poder investigar. Casos d’èxit” al costat dels museus de Cullera i de l’Horta Sud (Torrent) i moderat per José Antonio López, Cap del Servei Territorial de Cultura i Esport d’Alacant. En aquest taller, a més d’exposar breument la trajectòria del nostre museu, parlem de les investigacions arqueològiques que s’estan duent a terme tant en l’alqueria de Puça i com en la plaça de Baix, entre altres.

Al costat de la part tècnica, també va haver-hi temps per a una visita guiada al palau ducal dels Borja i un concert en el saló de corones, el mateix lloc on es van celebrar les jornades.

El balanç va ser molt positiu i esperem que les reflexions, suggeriments i plantejaments que es van realitzar en les mateixes siguen prompte una realitat.

Añadir un comentario

Tu correo electrónico no será publicado. Los campos requeridos están marcados