Taller_familiar_expo_Guardianes_de_piedra

El Museu organitza un taller familiar de l’exposició “Guardians de pedra”

Aquest diumenge 30 de gener, el Museu Dámaso Navarro acollirà la primera activitat programada per a commemorar el seu tercer aniversari del trasllat a les actuals instal·lacions al carrer La Font. Es tracta d’un taller dirigit a un públic familiar entorn de l’exposició “Guardians de pedra”, centrada en els castells i fortaleses de la província d’Alacant, que actualment es pot visitar a la sala d’exposicions temporals del Museu de Petrer.

El diumenge, d’11.30 a 13.30, un cavaller protegit amb la seua armadura i emprant reproduccions en 3D, farà viatjar als participants al període medieval musulmà i cristià de la població, quan era Bitrir i Petrer. A més, els assistents també podran gaudir de jocs relacionats amb la temàtica dels castells i tindran l’oportunitat de confeccionar manualment un elm d’armadura que, juntament amb un retallable del castell de Petrer, s’emportaran com a record a casa.

Les persones interessades poden inscriure’s trucant al telèfon del Museu (966989400 – ext. 280), en horari de demà, escrivint un correu a museo@petrer.es o museodamasonavarro@gmail.com o a través de les xarxes socials (Facebook – Museu de Petrer- i Instagram – museu_damaso_navarro).

Añadir un comentario

You must be logged in to post a comment