Ingrid y Dani_1

El Museu Dámaso Navarro amplia el seu equip gràcies als programes d’ocupació

La Generalitat Valenciana va concedir a l’Ajuntament de Petrer dos plans d’ocupació, EMPUJU i ECOVID a través del Labora, el servei valencià d’ocupació i formació per a 2022. L’EMPUJU té  com a finalitat contractar persones menors de 30 anys perquè accedisquen al seu primer lloc laboral, adquirisquen experiència i augmenten el seu currículum. I el programa ECOVID per a majors de 30 anys que servirà per a traure de desocupació a aquelles persones que ja porten molts mesos i, d’aquesta manera, que continuen cotitzant.

Així, hui s’ha incorporat a l’equip del Museu Dámaso Navarro José Daniel Busquier López, en qualitat d’arqueòleg, dins del programa EMPUJU. Dani ha estat durant aquest 2021 com a becari d’arqueologia exercint multitud d’activitats relacionades amb el nostre patrimoni arqueològic. Ara passa a cos tècnic en un moment en el qual s’estan desenvolupant-se les excavacions de la plaça de Baix, el seguiment arqueològic del carrer Gabriel Payá i el Derrocat i el pla general d’investigació Territori Bitrir/Petrer. Tots ells i altres nous que es poden començar ens permetran conéixer i valorar millor el nostre passat.

També s’incorpora Ingrid Escobar Acosta, en qualitat d’auxiliar administratiu, dins del programa ECOVID. Ingrid ha estat treballant en la part administrativa d’empreses de calçat i des de hui ens ajudarà a portar la gestió administrativa del museu, ja que l’augment de les activitats que organitzem o en les quals col·laborem, suposa un major nombre de tramitacions. També començarà a digitalitzar el nostre arxiu per a adaptar-lo als nous temps telemàtics.

Ingrid, Dani, benvinguts!

Añadir un comentario

You must be logged in to post a comment