Maleta didáctica Museo Petrer 2019

Continuem amb les Maletes Didàctiques: viatgem a la Prehistòria amb el CEIP Virrei Poveda

Dilluns passat el nostre company del Museu Dámaso Navarro, Ismael Carratalá, va partir rumb al CEIP Virrei Poveda de Petrer per a realitzar un viatge en el temps mil·lenari de la mà de la classe de les lleones i els lleons de quatre anys del centre. El punt d’arribada va ser la Prehistòria, i junts van poder conéixer els aspectes essencials de la vida dels nostres avantpassats durant el Paleolític i el Neolític mitjançant la nostra Maleta Didàctica.

En primer lloc, en obrir la maleta de la Prehistòria van descobrir qui som els arqueòlegs i com és el nostre treball per a, tot seguit, enrolar-se en una emocionant aventura cap als nostres
orígens. Van veure com eren les coves on es vivia, les espècies d’animals que ja han desaparegut en les nostres terres com el mamut o el bisó, i van aprendre que dels animals que caçaven s’utilitzava tot, des de la pell fins als ossos. La següent parada va ser el Neolític, on van poder fer la seua pròpia farina molent les llavors de blat amb un molí de mà.

Per a finalitzar l’activitat, les xicotetes lleones i lleons van realitzar al costat d’Ismael la seua pròpia pintura rupestre. L’animal triat va ser un cérvol al qual van nomenar  “Cocoestai”, i van decidir adoptar-lo
com a mascota de la classe. Segur que es van quedar amb ganes de continuar aprenent sobre el nostre passat i molt prompte els veurem visitant el museu.

Añadir un comentario

You must be logged in to post a comment