Inauguración Art al Balcó Petrer 2019

Art Al Balcó envaeix els balcons del centre històric de Petrer fins al 29 de setembre

L’exposició artística a l’aire lliure “Art al Balcó” inaugurada divendres passat 20 de setembre romandrà en la nostra vila fins al pròxim 29 de setembre. Fins a aqueix dia, petrerenses i visitants podran contemplar els més de 80 llenços que decoren els diferents balcons del nostre centre històric, tots ells realitzats per diferents artistes individuals o col·lectius de multitud de pobles d’Alacant, València, Albacete i Madrid. Una iniciativa que ha sigut possible portar a Petrer gràcies a Isabel Navarro i a l’Associació la Casica de l’Artista d’Elda.

La iniciativa part de Biar fa sis anys gràcies al Moviment de Pintura Biarense, recorrent des de llavors nombroses poblacions de la nostra província i adjacents, així com la participació de nombrosos artistes que en cada edició han augmentat les peces artístiques mostrades. En aquesta ocasió, Petrer aportarà dos llenços nous: un realitzat pel Batxillerat d’Arts de l’IES Paco Mollá, i un altre realitzat pels assistents al taller de la inauguració de l’exposició el passat 20 de setembre.

Les persones que vulguen gaudir d’aquesta exposició a l’aire lliure compten amb un díptic que podran arreplegar en l’Oficina de Turisme i en el Museu Dámaso Navarro i en el qual apareixerà la ubicació de tots els llenços així com el seu **autoria. Per a més informació, poden preguntar a l’Oficina de Turisme o al museu en el seu horari habitual o pels canals de comunicació habituals.

Previous
Next
Información Art al Balcó callejero
Díptic amb la ubicació dels llenços del Art al Balcó
Díptic amb la autoria dels llenços del Art al Balcó
Tags: No tags

Añadir un comentario

You must be logged in to post a comment