IMG_20200912_203605

Així van ser les XXIII Jornades de Portes Obertes del Patrimoni Petrerense

És habitual començar aquesta crònica parlant d’una climatologia adversa però, en aquesta ocasió, el cap de setmana ens va brindar dos assolellats dies en què molta gent va aprofitar per a visitar els monuments més representatius del nostre centre històric, incloent el Museu Dámaso Navarro. A més, aquesta vegada, activitats diverses com l’exhibició d’esgrima històric, l’exposició a l’aire lliure “Art al Balcó” o la ruta pels grafitis del centre històric van complementar la ruta que proposem als visitants any rere any.

Les mesures sanitàries davant la COVID-19 van marcar la gestió de les visites perquè, a diferència d’anys anteriors en els quals més o menys hi havia un accés continu de públic, en aquesta ocasió es van establir torns amb grups reduïts cada 30 minuts. No obstant això, aquesta circumstància no va impedir que centenars de persones gaudiren del nostre patrimoni amb les mateixes ganes de sempre.

A continuació i com ja és tradició, us compartim un dossier d’imatges d’aquestes atípiques jornades, que són les primeres de la nova normalitat.

 

Añadir un comentario

You must be logged in to post a comment