fachada

Les noves instal·lacions del museu començaran a utilitzar-se en les pròximes setmanes

Fa uns dies es va donar a conéixer que el Museu Dámaso Navarro havia completat l’última fase d’adequació de les seues instal·lacions al carrer La Font, que es van iniciar a la fi del 2017 i l’exposició permanent del qual va ser inaugurada el 8 de febrer de 2019. La fase III consisteix a dotar al museu d’una sala d’exposicions temporals, que acollirà la primera mostra en les següents setmanes; una sala multifuncional en la qual realitzar diverses activitats com les didàctiques, conferències, xicotets concerts, reunions, etc.; els despatxos del personal tècnic; uns espais de magatzem i taller per al tractament dels fons arqueològics i etnològics; l’arxiu-biblioteca i altres condícies.

A la recepció de l’obra van acudir l’alcaldessa de Petrer, el regidor de Cultura i Patrimoni i representants de tots els grups polítics de l’Ajuntament transmetent que ha sigut, i serà, un projecte cultural que ha comptat amb el suport de tots, la qual cosa ens motiva a continuar treballant en aquesta línia que ens ha permés obtindre el reconeixement de la Q de Qualitat turística. Com va indicar el regidor de Cultura i Patrimoni, Fernando D. Portillo, “a partir d’ara el museu no sols estarà ple d’història, que ja ho està, sinó també d’activitats”.

Aquesta última fase del museu ha comptat amb un pressupost de 130.000 euros finançats per la Diputació d’Alacant a través de les inversions financerament sostenibles.

Añadir un comentario

You must be logged in to post a comment